λίγα λόγια

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μυτιλήνη. Η ενασχόληση μου με τη μουσική και τα τεχνολογικά οπτικοακουστικά μέσα ξεκίνησε από μικρή ηλικία, όπως και ο έρωτας για τα μουσικά σύνολα, τις μουσικο-τεχνολογικές υποδομές και τη καθημερινή μου ενασχόληση με τη διοργάνωση εκδηλώσεων. 
Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Μουσική Τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του Leeds της Αγγλίας με ειδίκευση στις ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις (Broadcasting) και τον surround ήχο και απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η δια βίου κατάρτιση στους τομείς ενασχόλησής μου είναι μια αδιάκοπη διαδικασία, με τελευταία την πολιτισμική διοίκηση μονάδων.

Σήμερα είμαι ο υπεύθυνος του θεάτρου ΆΡΤΕΜΙΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ενός σύγχρονου χώρου τέχνης και πολιτισμού στον οποίο υπήρξα ενερός μέλος κατά την κατασκευή του αναλαμβάνοντας την οπτικοακουστική μελέτη, τη προμήθεια και την εγκατάσταση των συστημάτων. Ταυτόχρονα είμαι υπεύθυνος όλων των οπτικοακουστικών μέσων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων των ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Γ. ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ενός σχολείου με στόχευση στις καλές τέχνες και πλούσια δραστηριότητα σε εκδηλώσεις.

Συνεργάζομαι στενά με τη χορωδία του τμ. Μουσικών Σπουδών του Παν. Αθηνών, ώντας και μέλος της, ενώ είμαι υπεύθυνος επικοινωνίας και ανάπτυξης της χορωδίας Μανώλης Καλομοίρης, χορωδίες με πλούσια δράση τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είμαι οργανωτικός εκπρόσωπος του μουσικού Φεστιβάλ Άρτεμις στην Αθήνα και υπεύθυνος παραγωγής του Φεστιβάλ "Ηραία - Πυθαγόρεια" στη Σάμο.
Μαζί με καταρτισμένους συνεργάτες, αναλαμβάνω εξωτερικές παραγωγές σε επίπεδο διοργάνωσης καθώς και ηχογραφήσεις πολυκάναλου ήχου, πολυκάμερες μαγνητοσκοπήσεις και ζωντανές μεταδόσεις μέσω δικτύου. 
Στον ελεύθερο χρόνο που μου απομένει, κατασκευάζω ιστοσελίδες και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία.

θέατρο άρτεμις

χώρος τέχνης & πολιτισμού